Applicatiebeheerder en ontwikkelaar

 

Locatie: Benschop

Ter versterking van het team “Business IT” zijn wij op zoek naar een veelzijdige IT-er met ontwikkel, ontwerp, beheer- en coördinatievaardigheden.

 

Wat ga je doen?

Het team “Business IT” is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, ondersteunen, onderhouden, en verbeteren van diverse applicaties en systemen ten behoeve van de dagelijkse gang van zaken binnen Terberg Benschop. Ons applicatielandschap omvat zowel zelf- als extern ontwikkelde software en systemen, en varieert van “SAAS” tot “on premise”, en van webapplicaties tot locaal draaiende applicaties en tools.

Als applicatiebeheerder en ontwikkelaar bij Terberg Group ben je een cruciale schakel tussen het operationele bedrijf en de centrale IT-afdeling. Je vertaalt vragen en problemen van gebruikers naar de juiste IT-oplossingen en bepaalt de benodigde acties. Je onderzoekt verschillende mogelijkheden door technisch onderzoek en gap-analyses, en beschikt over kennis van Blazor, .Net, SQL, Cloud computing en interfacing (API, XML, JSON).

Hierbij werk je gestructureerd en gebruik je je sterke analytische vaardigheden om de juiste oplossing binnen het applicatielandschap te vinden.

 

Wie ben je en wat breng je mee?

Met een bachelor- of masteropleiding in IT en/of (technische) bedrijfskunde wil je je kennis inzetten om praktische oplossingen te realiseren. Je werkt graag met verschillende mensen in wisselende teams en denkt van nature in oplossingen, niet in problemen. Een flexibele instelling, proactieve houding en hands-on-mentaliteit helpen daarbij.

Je beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheid en werkmentaliteit. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift. Je bent kritisch naar jezelf en je omgeving, hebt analytisch denkvermogen om processen echt te doorgronden en het zelfvertrouwen en de communicatieve vaardigheden om draagvlak te creëren voor je ideeën.

Je hebt affiniteit met techniek en productieprocessen en vindt het leuk om applicaties in Blazor en .NET te ontwikkelen. Je bent bereid je te verdiepen in andere tools zoals MS-Access, VBA of Python. Je werkt volgens ontwikkelstandaarden en bent bekend met softwareontwikkelprocessen en ondersteunende tools zoals Confluence, Jira, Git en DevOps. Ervaring met of kennis van VBA, Python en het Power-platform is een pré.

 

Wat bieden wij?

Als collega van Terberg krijg je een mooie functie bij een van de belangrijkste en grootste maakbedrijven van Nederland. We werken van maandag tot en met vrijdagmorgen, vrijdagmiddag ben je vrij. De sfeer in ons familiebedrijf is prettig en je gaat aan de slag binnen een gemotiveerd team. Wij houden ervan als je meedenkt en naar je ideeën wordt altijd geluisterd. Vakinhoudelijk bijblijven vinden we van belang, je hebt toegang tot vele opleidings- en doorgroeimogelijkheden via de Terberg Academy. Bij deze baan hoort een goed arbeidsvoorwaardenpakket en we volgen de cao Metaal en Techniek.

 

Is dit jouw droombaan?

Laat het ons weten, door een e-mail met je cv, motivatie en eventueel je LinkedIn-profiel te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen met Diederik Stratenus via 06 51 49 12 05, of met Steven Kruiswijk, via 0348 45 92 11

 

Terberg Special Vehicles is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en service van speciale voertuigen. Als familiebedrijf staan we voor onze mensen, en dat al meer dan 150 jaar! Innovatie is onze kracht en duurzaamheid ons antwoord. Zo investeren wij al sinds 2014 in elektrisch aangedreven voertuigen en testen we volop met waterstof. Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met onze omgeving, zodat ook toekomstige generaties een goed leven kunnen hebben op onze planeet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.