Software tester

 

Locatie: Benschop

Ben jij de nauwkeurige en analytische Software Tester die ons team wil versterken? Wij zoeken een professional die kritisch kijkt naar de kwaliteit van onze voertuigsoftware.

 

Wat ga je doen?

Het team System & Software engineering is verantwoordelijk voor de software en systeemintegratie van de Terberg voertuigen. Onze projecten zijn divers en omvatten voertuigen van 8,5 tot 37,5 ton. Als lid van ons dynamische team ben je vanaf het begin betrokken bij elk project en werk je actief mee aan de documentatie.


Jouw rol is cruciaal: als tester ben je verantwoordelijk voor het reviewen van requirements, het opstellen van test cases op basis van documentatie, en het uitvoeren van tests op fysieke producten. Je voert deze testcases zelfstandig uit op onze geavanceerde voertuigen op ons eigen testterrein en analyseert de resultaten grondig. Je communiceert testresultaten en bevindingen met collega's en zorgt voor een standvastige en duidelijke rapportage tijdens het gehele ontwikkelproces.


Jij bent de laatste schakel in het proces; jouw goedkeuring is essentieel voordat onze software naar de klant gaat.

 

Wie ben je en wat breng je mee?

Je hebt een technische HBO-opleiding en bij voorkeur ervaring in de automotive sector. Je hebt ervaring met het definiëren van test cases op basis van requirements en werkt zelfstandig aan het behalen van je doelen. Je bent flexibel in je werk en draagt graag bij aan gezamenlijke resultaten. 

 

Wat bieden wij?

Als collega van Terberg krijg je een mooie functie bij een van de belangrijkste en grootste maakbedrijven van Nederland. We werken van maandag tot en met vrijdagmorgen, vrijdagmiddag ben je vrij. De sfeer in ons familiebedrijf is prettig en je gaat aan de slag binnen een gemotiveerd team. Wij houden ervan als je meedenkt en naar je ideeën wordt altijd geluisterd. Vakinhoudelijk bijblijven vinden we van belang, je hebt toegang tot vele opleidings- en doorgroeimogelijkheden via de Terberg Academy. Bij deze baan hoort een goed arbeidsvoorwaardenpakket en we volgen de cao Metaal en Techniek.

 

Is dit jouw droombaan?

Laat het ons weten, door een e-mail met je cv, motivatie en eventueel je LinkedIn-profiel te sturen naar personeel@terbergbenschop.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen met Diederik Stratenus, via 06 51 49 12 05. Mocht je meer informatie over het bedrijf of functie(inhoud) willen, dan kun je contact opnemen met Lex Spoor, Teamlead software testing via ons algemene nummer (0348) 45 92 11.

 

Terberg Special Vehicles is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en service van speciale voertuigen. Als familiebedrijf staan we voor onze mensen, en dat al meer dan 150 jaar! Innovatie is onze kracht en duurzaamheid ons antwoord. Zo investeren wij al sinds 2014 in elektrisch aangedreven voertuigen en testen we volop met waterstof. Wij willen op een verantwoorde manier omgaan met onze omgeving, zodat ook toekomstige generaties een goed leven kunnen hebben op onze planeet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.